Doggygardens Amusing Ginger Ale
Scott

Scott bor i Drammen sammen med Hilde. Hun har hatt Cocker før og er kjempeflink. I følge Hilde er Scott en stabeis og kanskje aldri så lite bortskjemt... Koser seg gjør de iallefall.

8. august 2007
Jeg har ringt og gratulert  på Scott sin 1. års dag og Hilde kan fortelle at Scott har det strålende! Hilde har hatt Cocker før og dengang var det nesten så hunden tok styringen i huset. Scott er en helt annen og mykere type forteller hun, og kan ikke få rost han nok. Bildene her er fra da Scott var hos meg for klipping i mars. 

 
Hilde og Scott er et herlig team!

Her er Scott hjemme hos meg etter klippingen. Han var utrolig tålmodig og snill.


25. april 2007 

Endelig kommer Scott i Drammen i albumet også!

Alltid hyggelige Hilde kom på besøk til Larvik for å klippe litt pels av Cockergutten sin. Jeg hadde ikke sett han siden han var 8 uker gammel så jeg var kjempespent. Han hadde vokst seg stor og flott og var en så inderlig glad og lykkelig som en Cocker skal være. Hilde har vært utrolig flink. Ikke et kny i han under trimmingen enda vi holdt på i nesten to timer. Hilde ville ha han nedklippet så noen utstillingskarriære blir det ikke med det første...Mamma Suzie tok heldigvis godt imot sønnen sin og leken gikk livlig i hagen etterpå.

Se så pen en gutt!

  

Hilde og Scott  

Nydelig hode!

  

Mor og sønn leker i hagen   

       

For ordens skyld. Scott til venstre og mamma Suzie til høyre.